Danes zjutraj smo se odpravile vsaka do svojega salona, kjer smo se najprej predstavile in se zmenile kdaj in kako bomo delale. Za danes smo še proste, jutri pa že pričnemo z delom v salonih.

Po kosilu, smo se s profesoricama odpravile na kratek ogled mesta in okolice, seveda pa smo imele tudi  “fotošuting”. Mesto je zelo lepo in prijetno, ljudje so zelo prijazni in gostoljubni, vendar pa njihovo znanje angleščine ni ravno najboljše. Vreme tukaj je zelo spremenljivo, zjutraj je kar močno deževalo, popoldan pa je bilo dokaj sončno, tako da smo imele srečo da nas pri ogledu mesta ni preganjal dež.

 

 

Ko smo končale z ogledom mesta, sta se profesorici odpravili proti hotelu, me pa smo si seveda še ogledale trgovinice in si tudi kupile nekaj zase. Sprehajanje po mestu nas je kar utrudilo, zato smo jo ubrale kar proti našem stanovanju. Hitro smo še skočile v trgovino po “nekaj za pod zob” in si pripravile večerjo. Site in utrujene smo se odpravile naravnost v posteljo, da bomo jutri spočite in bomo v salonih lahko dale vse od sebe.

hambrientas como un lovo, pero la arros com pollo estubo buenicimo.