Danes je bil to naš zadnji dan, saj smo izvedele da se jutri odpravljamo domov zaradi razsširitve Korona virusa. Odšle smo v salone ter jim povedale novico in oddale še darila. Vsaka pa bo napisala tudi svoj zadnji vtis.

Diana: V salon sem odšla misleč da vse te prijazne ljudi vidim zadnjič. Ko sem prišla v salon z novico je bila šefinja Mercedes malo presenečena, oddala sem ji dnevnik za podpis in pa tudi darilo. Ko mi je podpisala dnevnik mi je še podarila krtačo za lase. Ko sem prišla v stanovanje pa mi je pisala še zaposlena Sarai da je žalostna ker me  ni videla še zadnjič, zato sem dejala da pridem še enkrat v salon da se poslovim tudi od nje. Ko sem še enkrat prišla v salon smo se vsi slikali, ter se poslovili in si zarekli da se bomo spremljali še naprej po socialnih omrežjih.

Darilo za salon

Michael: Ko sem prišla v salon mi je bilo zelo žal da je bil to zadnji dan, saj nisem imela priložnosti pokazati vseh stvari ki jih znam zaradi predčasnega odhoda. Z šefinjo sem se zelo dobro razumela.

Polona: Na zadnji dan je odšla z mano Michael, saj mi je pomagala pri razlaganju dnevnika za šefico. Po podpisanem dnevniku smo se poslovili, žal pa mi je da nismo ostali dlje časa.

Rebeka: Bilo mi je kar težko se odpraviti domov, saj sem se v salonu res dobro počutila in so me res zelo lepo sprejeli.

Ko smo končale s poslovitvijo v salonih smo  odšle še po spominke. Polona in Michael sta se potem odpravili v stanovanje, kjer sta nam tudi skuhali slasatno kosilo, Rebeka in jaz pa sva odšli še na zadnji ogled mesta in plaže  . Po končanem kosilu pa smo še pospravile stanovanje in si spakirale vse za odhod nazaj v Slovenijo.

Izpraznjene police v trgovini

Plaža katero bomo vse pogrešale