Dober večer!

Naše jutro se je začelo zelo zgodaj, saj sva z Moniko vstali iz udobja tople pojstelje že ob 5ih. Uredili sva se in začeli buditi Elo in Adnano, ki pa nista hoteli iz pojstelje. Po hitrem zajtrku smo se skupaj odpravile do postaje za trolo in z njo odšle do hotela Parnu, pred katerim je bilo zbirno mesto za pot v Rigo. Pot je bila dolga in vsaka jo je preživela drugače. Medtem, ko sva midve z Adnano neprestano komunicirali, sta Monika in Ela bili tiho, vsaka na svojih telefonih, kot da bi bili zapriseženi sovražnici. Ko smo končno prispele v Rigo so slušalke popadale z ušes in tako Ela kot tudi Monika sta začeli biti bolj komunikativni. Odšle smo na frizerski in kozmetični sejem, na katerem si je vsaka kupila nekaj stvari oz. frizerskih pripomočkov, ki bodo dopolnile našo frizersko zbirko.

Ker smo s puncami tako zagnane frizerke so se

naše škarje že precej obdelale in rabile smo si kupiti nove

 

Čas je hitro minil in kaj kmalu smo se znašle na zbirnem mestu z ostalimi dijaki, s katerimi smo se nato odpravili proti domu. Vožnja je bila še enkrat daljša kot za tja, na srečo pa smo lahko iztopile na postaji bližje našem domu. Z postaje smo se z Adnano in Elo direktno odpravile na dolgo pot proti mcdonaldsu, saj smo po njem hrepenele že od dneva ko smo prišle v Estonijo.

Monika se je medtem prepustila milosti in nemilosti mračnih ulic, ki se nahajajo v Estoniji. Ko smo pojedle in prehvalile naš dan smo se opravile domov, kjer je vsaka poklicala svoje domače, večer pa smo zaključile s skokom v udobje naših pojstelj.

 

 

 

You’re only here for a short visit.