Živjo!
Glede nato, da je zadnji vikend, smo se po zajtrku odločili, da gremo še enkrat na sprehod po trgovinah in nakupimo še nekaj za svoje najdražje.
Prehodili smo celotno stavbo nakupovalnega središča, na kar smo zagledali množico ljudi. Z zanimanjem smo opazovali, kaj se dogaja in ugotovili, da delijo značilen finski smothie. Postavili smo se v vrsto, da bi naše brbončice okusile finske dobrote. Smothie je bil odličen!
Potem smo prišli domov, naša dva sončka Urša in Jaka pa sta se odločila, da se še enkrat do sitega najesta v kitajski restavraciji blizu našga stanovanja. Jaz, Živa in Sara smo si doma skuhale kosilo za nas.
Za tem je k nam prišel Jakov prijatelj Alex, ki se je lansko leto udeležil izmenjave na njihovi šoli in pripotoval v Slovenijo. Prišel nam je pomagat pripravit stvari za piknik, ki ga skupaj načrtujemo v nedeljo. Ostal je na skodelici čaja in dal tudi nam, dekletom, možnost, da ga bolje spoznamo. Kmalu po njegovem odhodu smo se odpravili v svoje tople posteljice. Nekateri so mirno zaspali, spet drugi so zaradi filmov in serij ostali budni malce dlje.
Se vidmo v naslednjem blogu!

Parturi kompamo-salon

Paturi kampaaja-frizer

Ilirita🌹