Ko smo se zjutraj zbudile smo pozajtrkovale in nato živčne odšle vsaka na delo v svoj salon .

Prvi vtisi

POLONA: V salonu so bili zelo dobrodušni, hitro zaupljivi saj so mi takoj prepustili barvanje stranke čeprav me niso nič razumeli in jaz njih še manj, zato je bil Google translate moj najljubši prijatelj.

MICHAEL: V salonu je bilo zelo zabavno z šefico smo se takoj razumele, zelo ji je bilo všeč tudi moje delo.

 

DIANA: Moj prvi delovni dan je bil poseben saj me je šefica Mercedes in zaposlena pričakala pred salonom, povedala mi je da bomo odšli v dom starejših občanov. Med vožnjo do tja se je malce pošalila, če mislim da gre za ugrabitev zaradi avta v katerem smo se peljale. Zelo mi je zaupala, saj sem že takoj barvala stranko, umivala glave in fenirala. Ko smo končal z delom v domu smo odšle na okusno kosilo in se nato vrnile v salon, kamor se je h meni prišla frizirat profesorica Kordiš. V salonu so vsi zelo prijazni.

REBEKA: Danes sem se malce zaskrbljena odpravila v salon, saj me je skrbelo kako bo, vendar je bil ves strah in skrbi odveč. V salonu so me namreč res zelo lepo sprejeli. Že takoj sem začela z barvanjem, umivanjem glav in feniranjem. Pomagala sem tudi pri keratinskem ravnanju las. Popoldan se je v salonu oglasila profesorica Sabina, tako da sem ji umila glavo in sfenirala. V salonu mi je res všeč kako so sproščeni, prijazni in njihov odnos do strank. Sporazumevamo se večinoma z rokami in Google prevajalnikom, saj znajo govoriti angleško ravno toliko, kot jaz špansko (skoraj nič).

      

 

Lep pozdrav iz Gijona!

Polona, Michael, Diana in Rebeka