Delo v enem izmed bolj priznanih salonov prinese določene priložnosti, ki jih drugje ne bi imela. Ena izmed teh priložnosti, je bila delo z Trevor Sorbie kreativno ekipo pod vodstvom Johanne Cree Brown s katerimi smo ustvarjali pričeske za London fashion week. Pred samo revijo, smo imeli približno en mesec priprav, kjer smo vsak dan po službi ostali v salonu in dizajnirali končne pričeske na lasuljah. Pri izdelavi smo morali upoštevati želje dizajnerjev oblačil, čas, ki smo ga imeli na voljo na dan revije za izdelavo vseh pričesk, uporabnost in da so pričeske poudarjle oblačila.

Ker sem pomagala skozi vse priprave, sem imela priložnost tudi iti na moj prvi Casting call seveda kot frizer in ne model. Casting call je na krako povedano dan, kjer dizajnerji izbirajo modele za modno revijo, to pomeni da se modeli, ki hočejo to službo pridejo predstavit, da jih dizajnerji vidijo, in nato izberejo najbolj primerne po izgledu in hoji za njihovo revijo. Kdor je rekel da je delo modela lahko se je močno motil. Te punce morajo biti res močnega kerakterja, da jih zavrnitev ne prizadane, saj so te Casting calli lahko res kruti. Meni je bilo kar hudo, ko je prišla res lepa punca na vsto in so jo tisti, ki so izbirali modele samo pogledali od glave do pet in brez uprašanj samo odslovili in ta ni bila edina.

Sama revija je potekala v prečudovitem umetniškem središču ob Temzi imenovnem Somerset house v soboto 14. Septembra ob 10:00. Za priprave smo imeli na voljo 2 uri, kar ni ravno veliko, vendar nam je vse uspelo. Sama revija je bila velik uspeh, vse pričeske so izgledale super in vsi smo bili zadovoljni s svojim delom.

Nekaj fotografskih utrinkov, da boste imeli boljšo predstavo o končnem izzidu pričesk.