Tere!

Že jutro se nama je začelo slabo, saj je Ela nekam založila najin ključ od stanovanja. Po dolgem iskanju, sva se odpravili v salon v katerem sva imeli običajen dan kot vsak prejšnji. Na začetku nismo imele dela, dolgo sva čakali da bi lahko vsaj kaj naredili, zato sem delala Eli kitke. Ker danes ni bilo veliko strank v salonu, sem Eli umila glavo in ji polikala lase. Mentorica naju je učila delati kitke iz štiri pramenov las. Na začetku nama ni šlo, vedno smo znova začeli in se trudili narediti, po dolgem času nama je uspelo. Pol ure pred koncem današnjega dneva v salonu je Ela zašela striči najinega sodelavca, zaradi česar sva ostali še dodatno uro v salonu. Ko pa sva odhajali se nama je zgodil čudež…lovili sva trolo, katera se je ustavila in naju prijazno počakala. Nato sva se z trolo odpravili domov, kjer sta nama Almina in Monika pripravili zelo okusno večerjo.

Almina in Monika sta imele kar veliko dela v salonu. Monika je delala trajno na lutki, Almina pa je kodrala stranko, umivala lase Moniki in delala kitke.

Almina in Ela sta se malo pred deseto uro zvečer odpravili na lov za rdečo šminko, ki pa ni bila tako poceni. Preostanek večeri smo se pripravljale za odhod v Rigo.

Lep pozdrav in lahko noč.  🙂

“In this world, it is too common for people to search for someone to lose themselves in. But I am already lost. I will look for someone to find myself in.”