No pa ste končno dočakali naš prvi blog in ne vlog. Odločile smo se da bomo naše proste dni, ki jih bomo preživele kot turistke delile z vami preko video bloga na youtubu. Ostalo pa bomo opisale v blogu.

Današnji dan se je za nas začel zelo nervozno, namreč bil je dan spoznavanja naših salonov. Ob 8 zjutraj so vsem zazvonile budlike in kljub nervozi smo se zelo navdušene skupaj pripravile “healthy” zajtrk in se nato hitro odpravile do agencije, kjer nas je čakal kombi, ki  nas je odpeljal do naših salonov.

Prva je bila navsti Ana J., ki bo svojo prakso opravljala v Chris at La Difference. Njen prvi vtis je bil zelo pozitiven in osebje je zelo prijazno. Kljub temu, da je salon majhen je tudi prijeten.

Uršin salon Enchante by Sharon je najbolj oddaljen od našega stanovanja vendar jo to nič ne moti saj je zelo navdušena nad salonom in šefico, ki je na videz zelo simpatična in prijazna.

Eva in jaz še neveva v katerih salonih točno bova saj delava v verigi salonov imenovani Toni&guy (podobno Simple salonom v Sloveniji) in sva se danes samo spoznali s svojim šefom. Vidi se mu da je dober frizer in je zelo ponosen na kar je dosegel v svoji karieri. Kljub temu, ima drugačen odnos in tehniko vodenja, kot sva jo navajeni. Malo naju skrbi kako bo potekalo delo.

Jutri gre pa zares!