Za mano je zelo zanimiv teden. Bolj ali manj sem bila cel teden v salonu sama s Chrisom, kar sem mislila, da bo pomenilo veliko dela. Na žalost ni bilo tako. Večino časa sem umivala stranke, se hecala z njimi in Chrisom in pa pripravljala kavice. V torek, prvi dan dela pa sem postrigla svojo prvo stranko. Chrisova nečakinja je bila res navdušena nad tem, da bi jo jaz postrigla, pa sem jo. Prakticirala sem tudi feniranje in barvanje.

No, ampak moj čas na Malti ni posvečen le friziranju in delu. Tukaj si ustvarjam življenje, zato tudi nisem vsak dan notri in ne spim, če sem prosta. Danes, v ponedeljek me je Chris povabil, da se jim pridružim na Gozu. To je majhen otok (še manjši od Malte), ki spada pod Malto. Tam je bil z njim tudi del njegove družine. Zjutraj sem ostala že ob šestih, saj je vožnja do trajekta dolga približno uro in pol.

Bilo je lepo, a utrujajoče. Na poti domov sem imela tak glavobol, da sem zaspala v avtu. Danes pa so prav tako prišle še tri študentke v stanovanje. Sedaj so vse postelje tople. One prihajajo iz Finske, zgledajo stare 16, čeprav jih štejejo že 20 in 24. Super!!! Najmlajša sem v stanovanju. 🙁 Upam, da se bomo ujele. 🙂

#Tips&Tricks from Malta: If you need something, ask. Maltese people are the nicest people I’ve ever met.

On a journey, called life. Loving it so much.

Ana xx