Nekateri, ki berete ta blog, me že poznate, če ne drugače, vsaj po imenu. Za vse ostale, ki ste na ta blog naleteli po nesreči ali pa iz katerega drugega razloga in me ne poznate osebno, je tukaj 5 stvari, ki jih morate vedeti o meni.

  1. sem ZELO vstrajna in trmasta oseba, ko se v nekaj zaletim, ne odneham dokler ne dosežem želenega
  2. OBOŽUJEM kokice in jih jem vsak dan
  3. sem velik filmski navdušenec in grem stavit, da sem vse filme ki vam padejo na pamet, videla najmanj enkrat
  4. ne glede na to, koliko je zunaj vroče, bo mene defenitivno zeblo.
  5. sem velik, VELIK oboževalec Harry Potterja

Če ste prebrali 5. točko si lahko predstavljate, da sem bila čisto “star struck”, ko je v Salon stopila Imelda Staunton. Imelda Staunton je znana Angleška igralka, ki je najbolj znana po njenih vlogah v Shakespeare in Love, Pride, Zlohotnica in seveda Harry Potter in Feniksov red ter Harry Potter  in svetinje smrti, kjer je igrala edino osebo, ki jo vsi oboževalci sage sovražimo še bolj kot samega Mrlakensteina ~ Profesorico Kalvaro Temyno (oziroma prof. Dolores Umbridge, za vse tiste, ki ste samo gledali filme in ne prepoznate slovenskih prevodov imen).

Image result for DOLORES UMBRIDGE

Da je res odlična igralka vam lahko zagotovim samo zaradi enega preprostega razloga, v realnosti je POPOLNO nasprotje njenega lika iz priljubljene sage. Imelda je ena izmed bolj prijaznih strank, kar sem jih imela priložnost srečati v mojih 2 mesecih pri Trevor Sorbieu. Nažalost sem imela priložnost z njo spregovoriti le par besed, ko sem ji nadela ogrinjalo in prinesla pijačo, vendar je zame bilo dovolj, saj koliko ljudi lahko reče da so spoznali prof. Umbridge iz Harry Potterja. Mogoče jo pa še kdaj srečam v salonu in uspeva spregovoriti kaj več.

Kot zanimivost vam lahko povem, da je njen reden frizer še večji Harry Potter oboževalec kot jaz, saj ima kar nekaj tatujev z motivi iz sage. Kako mora biti šele on navdušen, da lahko pove da je njen reden frizer.

Aha! Še zadnja stvar, imela sem priložnost skuhati čaj za gospo Staunton in mi je rekla, da je “delicious”, tako da bom dodala še eno točko na list stvari, ki jih morate vedeti o meni:

6. I make a mean cuppa tea!

~K