Za mano je prvi teden bivanja na Malti. V stanovanju sem s punco iz Madžarske, ki mi je prav simpatična. Sicer se komaj kaj vidiva, saj je v skupini še s petimi. V tem stanovanju je le zato, ker v tistem ni prostora za šest ljudi. V salonu je bilo, glede na to, da so mislili, da pridem šele v četrtek, kar nekaj dela. Veliko sem umivala glave in opazovala sem Jana pri barvanju. Je neverjetno natančen in čist pri tem, zato je tudi Chris rekel naj ga opazujem. V četrtek sva si razdelila delo in skupaj pobarvala stranko na njegov način. Se mi zdi, da mi je šlo kar v redu. Isti dan sem prav tako fenirala Chrisovo sestro, ki mi je svoje lase zaupala že novembra. Super jo je bilo zopet videti.

Povabila pa me je tudi na družinsko srečanje, ki je bilo danes. Namenjeno je bilo Chrisovi nečakinji Julii, ki je končala študij v tujini. Tam sem spoznala veliko novih oseb, skoraj celo Chrisovo družino. Nekatere sem sicer na videz že poznala iz salona, pa smo prvič spregovorili. Vsi so tako prijazni in dobro voljni.

Tako. Teden je končan, na srečo jih imam še veliko pred seboj.

Being back here is like seeing your family after a long time. I’m meant to be here and I know it.

#Tips&Tricks from Malta: Watch where you’re walking. Even if it’s not raining from the sky, it could be ‘raining’ from the flats.

Ana:*