ħela ta ‘flus. Potrata denarja.

Danes smo morali vstati že zelo zgodaj, če smo želeli pravočasno prispeti do salona, saj so bile ceste polne ljudi ki se jim je mudilo v trgovino saj Black friday.

Nina: Danes v salonu ni bilo veliko strank zato so me razvajale. Prvo so poskrbele za moje lase in jih nahranile z tretmaji, nato pa so me peljale na kosilo. Kaneje pa sem prisla v salon, kjer me je čakala stranka za vrejanje podaljškov.

Sodelavka, šefica in jaz.

Neža: Danes smo imeli zelo veliko strank, zato sm bila zelo zaposljena z umivanjem in sušenjem glav. Kasneje pa me je sodelovka peljala na pico, kjer sve skupaj preživela eno uro časa. Kasneje pa sve se vrnile v salon, kjer sve ostalim pomagale pri delu.

Sandi: Danes mi je šefica prepustila barvanje strank, saj je bila preveč zaposlena z urejanjem nohtov.

Ana: Že takoj zjutraj je bil salon polen strank. Cel dan sem bila polno zaposlena s pranjem in masiranjem glav tako, da mi je dan minil zelo hitro.

Ko smo končali z delom smo se vsi skupaj odpravili po nakupih. Pred vrati nakupovalnega centra smo ivedeli tudi zakaj  sploh obstaja Black friday in zakaj se tako imenuje: temelji na zgodbi v kateri vrednost denarja pade.

Now we are ready for the weekend 😛 .

Nina, Neža, Sandi, Ana